lördag, mars 31, 2007

Släpp in solen


Har varit borta ett tag. Från bloggen. Från hemmet. Från livet. Japaner har krävt min totala uppmärksamhet. Nu är det klart. Folk gratulerar mig. Jag förstår inte varför. Jag blir glad såklart. Men det sjunker inte in. Vad har jag gjort? Mitt jobb bara. Vem är jag att lyckas. En gammal punkare från Uppsala. Skönt att allt är klart. Livet återvänder. En halvtimme med Herr A och våra döttrar på Mariatorget känns viktigare allt annat just nu. Snart är sommaren här. Tänker släppa in solen i år.

---

Conan har figurerat i media senste tiden och piskat skiten ur en reaktionär. Bra där, Conie!

I går gick Min granne Totoro upp på de svenska biograferna. Jag blir tårögd av glädje över Triangelfilms initiativ att börja visa Ghibli-filmer på bio, trots att de äldsta snart är 20 år gamla. Går ni inte och ser detta är ni galna.

Jag peppar också på en ny tv-serie som börjar på Showtime i morgon. The Tudors är ett historiska drama i miniserie-fomat (å vad det är underbart med miniserier!) på 10 episoder. Serien handlar om en ung Henry Vlll (som spelas av hunken Jonathan Rhys Meyers) och eftersom det är Showtime får vi nog räkna med mycket sex och våldsamheter. Precis vad våren 2007 kräver.

söndag, mars 18, 2007

More10

Mårten Ekenberg har börjat blogga så ljushårig och folkilsken han är.
Missa inte det!

lördag, mars 17, 2007

Hemma hos Jacob

Jacob har gjort en dokumentär. Med viss konkurrens av Science of sleep är den det finaste jag sett i år.

frontpage hit counter