onsdag, juni 20, 2007

Räddare av svensk heder

Idag intervjuas undertecknad i Svd.

Hanna Dunér bra tycker jag. Kunnig och trevlig.

måndag, juni 18, 2007

Gubb


Lyssnar på Nick Lowe - At My Age. Det är såklart så gubbigt och trevligt som man kunde tänka sig. Det som jag blir gladast av är dock skivomslaget. Så otroligt soft. Måste se om jag kan hitta den på vinyl.

SF


Idag släpps nya www.sf.se där vi tagit fram ny struktur och design. Är ju väldigt partisk men jag tycker nog det blev riktigt bra. Vad tycker ni?

tisdag, juni 05, 2007

Rädda Veronica Mars!


Man kan ju tycka att det finns viktigare saker att rädda i världen än Veronica Mars men jag gillar ändå peppet. Tycker personligen att avslutningen på säsong 3 var riktigt bra trots att den lämnade en hel del frågor öppna. Eller kanske just på grund av det.

Den här webbplatsen gör i vilket fall allt i deras makt för att den långfilm som det ryktas om ska bli verklighet och Herr Bergström gör gärna sitt för att sprida budskapet.

söndag, juni 03, 2007

John Cale vs LCD Soundsystem


Velvet Undergrounds coolaste medlem var i rätt hård konkurrens John Cale, och han är också den som hållit stilen allra bäst. Senast nu med ett samabete med LCD Soundsystem. John Cale vs LCD Soundsystem låter väldigt mycket Joy Division och ändå så 2007.

Fest


Var på bröllopsfest igår. Det var precis så fint som kärleksfester ska vara. Alla var där. Alla var glada. Vackra. Som på film.

Lyssnar på Pink Martini; helt perfekt en bakfull söndag.

fredag, juni 01, 2007

En bild...


...har läckt ut från inspelningen av Michel Gondrys Be Kind, Rewind.

Plot:en låter minst sagt lovande:

A man (Black) whose brain becomes magnetized unintentionally destroys every tape in his friend's video store. In order to satisfy the store's most loyal renter, an aging woman with signs of dementia, the two men set out to remake the lost films, which include Back to the Future, The Lion King, and Robocop.

(Från IMDB)
frontpage hit counter