söndag, mars 23, 2008

Ja, vi FATTAR...


...Leto HAR gått upp i vikt inför den här rollen.
Ni måste inte göra en filmaffisch som BARA går ut på att Leto har gått upp i vikt.
Ok?

Är väldigt opeppad på den här filmen.

onsdag, mars 19, 2008

Hundar

Har jag sagt att jag är tokig i hundar?
Mina fina vänner Jimmy och Susanne ska köpa en basset och jag kommer att hälsa på dem varje dag. Brick ska hon tydligen heta.

Ha nu en fin påsk.

söndag, mars 16, 2008

BSG


Peppet inför fjärde säsongen av Battlestar Galactica börjar bli riktigt stort. Både hos undertecknad och i övriga blogguniversum. Bland annat hos den underbart nördiga Inga byxor. Där fick jag tipset om 8-minuters summeringen av tidigare säsonger som dyker upp på fler och fler videosajter. Har du inte sett BSG och vill hänga med i nästa säsong, kolla här. Vi som sett allt njuter bara av den finaste stunderna, om än i galet tempo.

torsdag, mars 13, 2008

Patrioter

Uppdatering:

Detta inlägg hade tidigare rubriken Skins.
Detta för att personerna jag skriver om nedan hade rakade skallar.
Det var så klart ingen koppling till den ursprungliga skinhead-rörelsen, utan ett lite misslyckat försök till en kort och slagkraftig rubrik. Nu är det ändrat för att inte uppröra fler original skins. Det var ju aldrig min mening.

Det var Gudmundsons ledare som fick mig att minnas. En dag i höstas när jag promenerade med Vera på axlarna på Götgatan. Solen sken och allt kändes bra. Plöstligt blev det tyst. Jag hörde bara trampet av kängor i takt. Folk stog tysta på trottoren och bara stirrade. Rädda. Jag också. Det var långa, blonda krigare med döda blickar och de var rätt många. Det var Svenska Motståndsrörelsen som tågade för ett renrasigt Sverige. En kille bredvid mig skrek åt dem att dra åt helvete. Jag knöt handen i fickan och önskade att det var jag.

Det var väl Dead Kennedys som sa det först: Nazi Punks Fuck Off

söndag, mars 09, 2008

Dexter till Xbox 360


Hur mycket jag än gillar tv-serien Dexter så kan jag inte låta bli att känna att detta känns lite weird. Hur ska de lyckas göra det bra? Intressant dock att Showtime börjat snegla på tv-spelsindustrin för sina serier. Att glida runt som Hank Moody i en Grand Theft Auto-miljö kanske vore nåt?

Matporr


Jo. Jag gillar ju filmer som bygger på grafiska romaner. Jag gillar koreansk film. Jag gillar matporr.

Bara att beställa Le Grand Chef antar jag?

Trailer här

tisdag, mars 04, 2008

Once

Jag tyckte rätt bra om Once. En låg-budget-Commitments kanske inte var vad världen behövde allra mest just nu, men på något sätt funkade det med feelgood-musikal från Irland.

Någon har också gjort en Be Kind Rewind-version och lagt upp på tuben. Riktigt skoj.(Tack /Film)

Somers Town

Shane Meadows (This is England) är på gång med en ny film och det är glädjande att se att han även denna gång jobbar med Thomas Turgoose i huvudrollen.

Det finns ingen trailer än men Twitch har satt ihop ett litet bildspel.

Kolla här.
frontpage hit counter