lördag, december 27, 2008

En lite sen julhälsning

lördag, december 20, 2008

BSG


Peppet börjar komma inför sista delen av sista BSG-säsongen.
Tre webisodes finns ute (Gaeta kommer ut ur garderoben!) och en ny affisch med ett rätt rejält fokus på Starbucks behag.

16 januari kör vi.

måndag, december 08, 2008

Years of Refusal

Det var ett bra tag sedan jag indentifierade mig med Morran, men den här bilden har något...(Bilden har jag snott från cafe.se)

fredag, december 05, 2008

Elsa!

tisdag, december 02, 2008

Sensist

Det är inte så långt kvar nu. 15 dagar. Sen blir vi ett gäng här hemma. Det blir bra. Balans. Det har varit en ganska balansfylld höst ändå. Om man jämför. Med förra. Har varit sjuk nästan hela hösten. Vad gör det? Allt annat är ju bra. Bättre att hosta i medgång än vissla i motgång. Så kan man nog inte säga.

Läser näst sista Rebus. Läser långsamt. Känns som en vänskap jag inte riktigt vill släppa.

Lysnar på Yuill. Kan inte sluta lyssna. Precis som den där gamla skivan med The Bathers. Den har snurrat hela hösten. 40 år sen Jan Johansson dog. Han var lika gammal som jag är nu. Min farmors syssling. Eller tremänning som det heter i Norrala där de växte upp. Kan förresten inte sluta lyssna på honom heller. Den där skivan jag lånade av dig, Herr A. För länge länge sen. Du ska få tillbaka den. Snart. Ska bara lyssna en gång till.

Vera pratar hela tiden. Orden bara forsar och bildar nästan riktiga meningar. Är det då livet får mening?

Såg just på Dexter. Bara ett avsnitt kvar. Heliga guds moder vad spännande det är. Fast man vet hur det kommer att gå. Väl?

Vi blir bara hemma i jul och nyår. Tar det lugnt. Kollar lite hur det är att vara fyra. Kanske som vanligt fast ändå inte. Kom förbi om ni har lust. Ni vet var vi bor.

Tystnad, tagning

Det här är den snyggaste och obehagligaste tystnaden jag sett på länge.

Kolla på hela, det är värt det.

(från Jacobs)

Mmmm Apple

frontpage hit counter