tisdag, december 02, 2008

Sensist

Det är inte så långt kvar nu. 15 dagar. Sen blir vi ett gäng här hemma. Det blir bra. Balans. Det har varit en ganska balansfylld höst ändå. Om man jämför. Med förra. Har varit sjuk nästan hela hösten. Vad gör det? Allt annat är ju bra. Bättre att hosta i medgång än vissla i motgång. Så kan man nog inte säga.

Läser näst sista Rebus. Läser långsamt. Känns som en vänskap jag inte riktigt vill släppa.

Lysnar på Yuill. Kan inte sluta lyssna. Precis som den där gamla skivan med The Bathers. Den har snurrat hela hösten. 40 år sen Jan Johansson dog. Han var lika gammal som jag är nu. Min farmors syssling. Eller tremänning som det heter i Norrala där de växte upp. Kan förresten inte sluta lyssna på honom heller. Den där skivan jag lånade av dig, Herr A. För länge länge sen. Du ska få tillbaka den. Snart. Ska bara lyssna en gång till.

Vera pratar hela tiden. Orden bara forsar och bildar nästan riktiga meningar. Är det då livet får mening?

Såg just på Dexter. Bara ett avsnitt kvar. Heliga guds moder vad spännande det är. Fast man vet hur det kommer att gå. Väl?

Vi blir bara hemma i jul och nyår. Tar det lugnt. Kollar lite hur det är att vara fyra. Kanske som vanligt fast ändå inte. Kom förbi om ni har lust. Ni vet var vi bor.

4 Comments:

Blogger Kristoffer Triumf said...

HEJA BARNET!
(Blir det en kille? Alla får killar i år!)

Vidare: Starkt att du orkar med Dexter. Jag släppte han som om han var het efter E04-E05 någonstans. Tacka vet jag FNL!

Allt gott,

Barbro

8:25 fm  
Blogger Herr Bergström said...

Vet ej kön, men stalltips var att det är en tjej. Men om alla får killar i år antar jag att vi också får det?

Vad jobbigt att det är FNL-break i över en månad nu förresten. Vad ska man nu göra på fredagkvällar? Gå ut på krogen?

8:58 fm  
Blogger Martin said...

Vad fort det går. I går när jag kom hem sent och trött började K sjunga Sankta Lucia. Ingen brådska med skivan. Säg till om du vill låna sista Rebus sen. Ses på lördag om det inte skulle råka vara så att du kan varva på fredag. Vi lär titta förbi något under långlånghelgen.

9:10 fm  
Anonymous Nuckolas said...

Fyra är bra, mest för att det är bättre att vara två än en. Igår satt S och bläddrade i ett fotoalbum med P och förklarade att Nej P, du fanns inte här. P såg måttligt nöjd ut. Och sen kunde hon inte somna. Två är bättre.

8:28 fm  

Skicka en kommentar

<< Home

frontpage hit counter