måndag, januari 22, 2007

Jamie T - Calm Down Dearest

Jamie T är veckans idol för han ser ut som en blandning mellan Håkan Hellström och Shane Macgowan. Och så har han ju gjort en av årets hittills bästa låtar (och fullängdsskiva också för den delen). Kolla in videon ovan.

3 Comments:

Blogger Martin said...

Bra men inte riktigt i klass med "If you got the money" tycker jag. Dock sugen på att ge plattan en chans. Apropå väldigt brittiska saker hur är The Good, The Bad and the Queen plattan? Låtarna på MySpace pekar mot ett inköp.

5:04 em  
Blogger Herr Bergström said...

Jodå. Lyssna på låten i hörlurar och inte i Youtube-kvalitet. Otroligt fin låt.

Utan att ha lyssnat så där skitmycket på Good, bad... så gillar jag dem som fan. Återkommer i frågan.

Appropå Albarn, kolla upp Simone White (utgiven på Honest Jon). Superbra.

6:10 em  
Blogger Sånger från nedre botten said...

Å som av en händelse läste jag i nån av dom där musiktidningarna som riktar sig till medelålders män att just nämnde Albarn bjudit den unge Jamie till Timbuktu för att kolla in Amadou & Mariam. Efter att ha tjackat båda plattorna ungefär samtidigt som det här bloggposten (heter det så?) skrevs kan jag så här i efterhand konstatera att Jamie T:s platta har betydligt högre rotation på min skivspelare än Albarn och Simonon (sorry Paul). Jag vet inte men det känns som om mr Albarn medvetet vägrar att göra en helgjuten platta, som om han alltid måste klura till det ett varv till för att inte bli för folkkär eller nåt.

10:11 em  

Skicka en kommentar

<< Home

frontpage hit counter